Direkt İletişim :

  +90 (312) 472 59 77

Ülgen Industrial Group

HABERLER

INTERSEC SUUDİ ARABİSTAN FUARI 2019 (14-16 NİSAN 2019)


JEDDAH - Güvenlik, emniyet ve yangından korunma ticaretinin 3. baskısı "Intersec Saudi Arabia 2019" 14-16 Nisan 2019 tarihlerinde, 20 ülkeden 150'den fazla katılımcıyla, 11.000 metrekarelik alanı kapsayan Cidde Forum Merkezi ve Etkinlikler.



Sivil Savunma Direktörü - Cidde Valiliği, Cidde Valisi Albay Dr. Abdulaziz Al Zahrani, Al Harithy grubunun başkan yardımcısı Ossam Al Mejlid ve Messe Frankfurt ME, baş işletme sorumlusu Nathan Lloyd'un katılımıyla bir basın toplantısında açıklama yaptı.


“Intersec, ağ kurmak, ortaklıklar oluşturmak ve güçlendirmek, bilgi paylaşmak ve bölgesel ve küresel güvenlik, güvenlik ve yangın endüstrilerden korunmayı yönlendiren en son yenilikleri takip etmek için önemli bir platform sunarak her şeyin merkezinde olmayı hedefliyor. "


Ziyaretçilere Ticari Güvenlik ve Yangın ve Kurtarma'nın iki gösteri bölümünde en son yenilikler ve çözümlerle muamele edildiğini belirtti.


Albay Dr. Abdulaziz Al Zahrani basın toplantısına katılanlara, bu serginin ülke çapındaki güvenlik görevlilerinin seviyesini güçlendirmek olduğunu söyledi.


Intersec Saudi Arabia 2019, Ticari Güvenlik, Bilgi Güvenliği, Çevre ve Fiziksel Güvenlik, Ulusal Güvenlik ve Polislik, Yangın ve Kurtarma ile Güvenlik ve Sağlık ana ürün gruplarını kapsar.

Etkinlik, bölgedeki güvenlik, emniyet ve yangından korunma stratejilerini ve işbirlikçi yaklaşımları tartışmak için düzenleyicilerden, hükümet yetkililerinden, çözüm sağlayıcılardan ve son kullanıcılardan tüm önemli paydaşları bir araya getiren iki ilgi çekici ve anlayışlı forum içeriyor.


Al Harithy Group'un başkan yardımcısı Ossam Al Mejlid, Krallık'ta güvenlik ve güvenlik ekipmanı veya hizmetleri için büyük bir talep olduğuna dikkat çekti. Suudi Arabistan'daki Intersec, Güvenlik ve Güvenlik endüstrisi için önde gelen uluslararası toplantı platformudur.


Etkinlik, bölgedeki güvenlik, emniyet ve yangından korunma için stratejileri ve işbirlikçi yaklaşımları tartışmak üzere düzenleyicilerden, hükümet yetkililerinden, çözüm sağlayıcılardan ve son kullanıcılardan tüm önemli paydaşları bir araya getiren bir seminere sahiptir.


Yıllık üç günlük etkinlik, Messe Frankfurt Middle East, Al Harithy Company for Exhibitions (ACE) tarafından organize edilmekte ve diğer uluslararası hükümet ortakları, ticaret birlikleri ve ilerlemeyi amaçlayan kar amacı gütmeyen kuruluşlarla birlikte Sivil Savunma Genel Müdürlüğü tarafından desteklenmektedir. küresel güvenlik, emniyet ve yangından korunma ortamı.