Direkt İletişim :

  +90 (312) 472 59 77

Ülgen Industrial Group

HABERLER

INTERSEC DUBAI 2019 (20-22 OCAK 2019)


Üç tam gün sürecek olan Dubai ticaret fuarı 1,300 den fazla katılımcıya ev sahipliği yapacaktır.


Dubai, BAE: Dubai'deki dünyanın önde gelen güvenlik, emniyet ve yangından korunma ticaret fuarının 21. organizasyonu için geri sayım başlamıştır. Orta Doğu pazarına daha fazla küresel tedarikçi girmektedir. Tedarikçilerin son altı yıla göre sayısının iki katına çıkacağı tahmin edilmektedir.


20-22 Ocak tarihleri arasında Dubai Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan Intersec 2019'a dünyanın en iyi 20 ticari güvenlik sağlayıcılarının 18'i dahil olmak üzere 59 ülkeden 1.300'den fazla katılımcı katılacaktır.


Messe Frankfurt Middle East tarafından yıllık düzenlenen üç günlük etkinlik, Ticari Güvenliğin yedi bölümünü kapsamaktadır: Yangın ve Kurtarma; Çevre ve Fiziksel Güvenlik; Güvenlik ve Sağlık; İç Güvenlik ve Polislik; Bilgi Güvenliği;  Akıllı Ev ve Bina Otomasyonu.


Bu çözümlere yönelik bölgesel talep, 2018'den 2024'e yıllık yüzde 15'lik bir büyüme oranında yükselmektedir. 6WResearch'e göre, ticari ve siber güvenlik, yangından korunma, akıllı ev çözümleri ve drone'lar için Orta Doğu pazarı, toplamda 7 milyar ABD Doları değerinden , 2018, 2024'te 16,4 milyar dolara çıkacaktır.


Video gözetimi, erişim kontrolü ve izinsiz giriş tespitini içeren ticari güvenlik, bu figürün aslan payını elinde tutmaktadır. 2018'de 2,9 milyar ABD Doları değerinde olan bölgesel ticari güvenlik pazarı, artan altyapı yatırımları ve sıkı düzenleyici politikalar nedeniyle 6WResearch'e göre 2024'te 7,4 milyar ABD dolarına büyüyecektir.


Orta Doğu yangın güvenliği sistemleri ve ekipmanları pazarı, 2018'deki tahmini 1,9 milyar ABD Dolarından 2024'te 3 milyar ABD Doları değerinde yıllık yüzde sekiz artacak ve siber güvenlik pazarları (2018'de 1,4 milyar ABD Doları'ndan 2,7 milyar ABD Doları'na 2024'te), akıllı ev (344 milyon ABD Doları dan 869 milyon ABD Dolarına) ve insansız hava araçları (507 milyon ABD Doları dan 2.4 milyar ABD Dolarına) olarak artış göstermesi beklenmektedir.


Tüm bunlar, Intersec 2019'da üç günlük yoğun ağ oluşturma ve bilgi paylaşımına zemin hazırlamaktadır. Dubai Polisi, Dubai Sivil Savunma, Dubai Polis Akademisi, Dubai Belediyesi ve Güvenlik Endüstrisi Düzenleme Kurumu (SIRA) gibi uzun süredir devam eden Hükümet ortaklarının temel desteği bulunmaktadır.


Intersec’in organizasyon direktörü Andreas Rex’in de aralarında bulunduğu bir dizi yeni uluslararası ortak, yıllık gösterinin giderek artan küresel öneminin altını çizecektir. Andreas Rex Kuveyt Yangından Korunma Birliği, Kraliyet Kazaları Önleme Topluluğu (ROSPA), İş Güvenliği ve Sağlığı Kurumu (IOSH) ve Ulusal İş Güvenliği ve Sağlığı Muayene Kurulu (NEBOSH)  nun gelecek yılın yeni resmi destekçileri arasında olacağını belirtmiştir.

 

Rex : “Çevre Güvenliği Tedarikçileri Topluluğu (PSSA) ve Pakistan Güvenlik Konseyi de Intersec 2019'a desteklerini doğruladı. Küresel güvenliği, emniyeti ve yangından korumayı ilerletmeyi amaçlayan 35'ten fazla resmi uluslararası hükümet ortağı, ticaret birliği ve kar amacı gütmeyen profesyonel kuruluşlar da katılacaktır.”


"Kapsanan metrekare, katılımcı sayıları ve 120 ülkeden beklenen 30.000'den fazla ziyaretçiye dayalı olarak Intersec 2019'un türünün en büyük ticaret fuarı olmasını bekliyoruz.”

 

Rex, ekipman üreticilerini, entegratörleri, danışmanları ve hizmet sağlayıcılarını düzenleyici kurumlar ve hükümet yetkilileriyle bir araya getiren yeni bir üç günlük konferans formatı planlarının da devam ettiğini söyledi: “Intersec 2019'un içerik odaklı forumları;  yenilikçi formatları, önemli tartışmaların, stratejik ve bölgesel ve uluslararası güvenlik uzmanları tarafından çok çeşitli konuları içeren teknoloji tartışmalarının ev sahipliğini yapacaktır”diye ekledi Rex.

 

“İki gün sürecek Gelecek Güvenlik Zirvesi; yapay zeka, güvenlik entegrasyonu, acil durum hazırlığı ve müdahale, veri koruma, IoT ve daha bir çok önemli konuları gündeme getirecek.


Ayrıca, güvenlik yöneticileri için beceri geliştirme, güvenlik riski istihbaratı konusunda profesyonel uzmanlık, tehdit belirleme ve afet yönetimi konularında bir dizi pratik atölye çalışması düzenlenmektedir.


“SIRA Forumu ayrıca Dubai'deki güvenlik hukuku ve endüstri düzenlemelerindeki en son güncellemelerle geri dönecek, bir gün süreli Yangın Güvenliği ve Koruma Konferansı; yetkilileri, itfaiye şeflerini, mühendisleri, itfaiyecileri ve acil müdahale ekiplerini kapsayacak.”


Dubai Sivil Savunma Başkanı Tümgeneral Rashid Al Matroshi, BAE'nin en son uluslararası standartları ve teknolojileri benimsemedeki öncü rolünün bugün dünyada bir dönüm noktası haline geldiğini söyledi: Al Matroshi “Güvenlik ve emniyet alanında, BAE ve onun liderliğinde vatandaşlarının, sakinlerinin ve ziyaretçilerin güvenliğini ve refahını sağlamak için en son güvenlik teknolojilerini tanıtmak adına ekstra çaba sarf etmeye gerek olmadığını” söyledi.


“Bu sebeple Intersec, dünyanın öncü üreticileri ve uzmanları bir araya getirmenin yanı sıra bölgesel güvenlik ve emniyeti artırmada öncü rolüyle bölgedeki güvenlik, emniyet ve yangın önleme sektöründe küresel bir lider haline gelmiştir.”


Ticari Güvenlik, İsveçli üretici Axis Communications da dahil olmak üzere 450'den fazla katılımcıyla Intersec 2019’un sergi alanındaki en büyük bölüm olacak.


Ortadoğu ve Afrika'daki Axis Communications Bölge Müdürü Philippe Kubbinga, şirketin mevcut duruma sürekli meydan okuyarak, çalışanlarına yatırım yaparak ve inovasyonu teşvik ederek fiziksel güvenlik ve video gözetim endüstrilerinin ön saflarında yer aldığını söyledi.


Kubbinga, “Zaman geçtikçe, akıllı ürünlere, yazılımlara ve çözümlere olan talebimiz giderek artıyor” dedi.


Perakende genelinde sunduğumuz ürünlere yeni boyutlar katmaya devam ediyoruz, kritik altyapı ve akıllı şehirlerde de olumlu bir trend görüyoruz. Intersec 2019'da kanalımızla gözetim ve güvenliğin geleceği üzerine derinlemesine bir görüşmeyi dört gözle bekliyoruz.


Hikvision, satış cirosu bakımından dünyanın en büyük kamera gözetleme sistemi tedarikçisi olarak Intersec 2019’da Orta Doğu ve Kuzey Afrika (ODKA) marketinde genişlemeyi hedefliyor. ODKA Hikvision Bölge Müdürü Binson Xu : Küresel piyasa içinde ODKA bizim için en önemli pazardan bir tanesidir ve son 5 yıldaki satış ciromuzun %40’ını oluşturmaktadır. dedi.


Bay Xu: ‘’Bulut depolama, robotic sistemler, akıllı ev uygulamaları gibi yeni teknolojilere mütemadiyen yatırım yapan bir firma olarak, eminim ki bu oran gelecek 3 yıl boyunca aynı hızda büyüyecektir. Ortadoğu’da en başarılı sanayi alanımız ulaşım ve bina otomasyonu olmuştur. Bu şekilde ki büyük projelerde en son teknoloji ürünleri kullanmak gerektirmektedir.’’ diye ekledi.


Yangın Söndürme ve Kurtarma alanı 400’den fazla katılımcı ile Intersec 2019’un en büyüğüdür, arkasından 150 katılımcı ile İş sağlığı ve Güvenliği, 100 katılımcı ile Savunma ve İç Güvenlik, 100 katılımcı ile Alan ve Fiziki Güvenlik ve 50 katılımcı ile Bilgi Güvenliği gelmektedir.


2019’da yenilenen özellikleri ile Dron Alanı, Dışarıda Tanıtım Alanı, Akıllı Ev Pavyonu ve Yapılarda Güvenlik dizayn Pavyonu içermektedir. Kanada, Çin, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Almanya, Hong Kong, Hindistan, Italyai Kore, Pakistan, Rusya, Singapur, Tayvan, İngiltere ve Amerika dahil 15 ülkeyi içine alan 150’den fazla yeni katılımcı dahil olmuştur.


Intersec 2019 Prens Mansoor bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum himayesi altında organize edilmektedir.


Intersec Dubai 2019

Dubai Dünya Ticaret Merkezi

20-22 Ocak 2019


Intersec Dubai 2019
Dubai Dünya Ticaret Merkezi
20-22 Ocak 2019